Analyytikko sanoo, että markkinat, jotka tietävät kaikki, lähettivät vain tärkeän varoitussignaalin – miksi Bitcoin on ristikkäissä

Arvopaperikauppias ja analyytikko Alessio Rastani sanoo, että markkinat, jotka tietävät kaikki, vilkkuvat varoitussignaalin, joka saattaa aiheuttaa ongelmia Bitcoinille (BTC).

Viimeisimmässä markkinakatsauksessaan Rastani selittää, miksi joukkovelkakirjamarkkinat ovat luotettava indikaattori osakemarkkinoiden tuloksesta

”Joukkovelkakirjalainat käyvät yleensä suurissa laitoksissa, suurissa rahastoissa. Joten siksi älykäs raha, mitä nämä suuret instituutiot tekevät, kuinka ne vedonlyövät joukkovelkakirjamarkkinoilla, on melko tärkeää. Usein näemme joukkovelkakirjamarkkinoilla merkkejä tai varoituksia ennen kuin näemme sen todellisilla osakemarkkinoilla. ”

Rastani painottaa, että osakkeet ja joukkovelkakirjat kulkevat yleensä vastakkaiseen suuntaan, koska joukkovelkakirjoja pidetään suojauksena osakemarkkinoita vastaan. Mutta myöhässä, niin osakkeet kuin joukkovelkakirjatkin ovat siirtymässä korkeammalle, mikä on kauppiaan mukaan pahaenteinen merkki.

”Joukkovelkakirjalainat ovat nousseet osakemarkkinoiden kanssa, itse asiassa nousevat yhdessä. Se ei ole hyvä merkki, koska se tarkoittaa, että yksi näistä kaavioista ei ole oikea. Jotain ei ole aivan oikein täällä …

Aina kun joukkovelkakirjat nousevat, se tarkoittaa, että deflaation voimat, ei inflaatio, ovat edelleen kanssamme… Deflaatio on voittamassa ja inflaatio häviämässä. Se on aika huonoa. ”

Kauppias selittää, että deflaatio on tappiollinen kierto, joka alkaa kysynnän laskusta ja luo hintojen laskun, velan maksukyvyttömyyden, maksukyvyttömyyden ja lomautukset, mikä johtaa kysynnän laskuun lisää ja niin edelleen.

Kun deflaatio kasvaa ruman päänsä, Rastani sanoo, että se luo ympäristön, joka on kypsä volatiliteetin piikille

”Se, että joukkovelkakirjat nousevat osakemarkkinoiden kanssa, varoittaa meitä. Jälleen deflaatio voittaa ja epävarmuus ja epävakaus tulevat meille, mahdollisesti seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana. ”

Bitcoinista Rastani sanoo , että kuningaskrypton omaisuus on edelleen sidottu osakemarkkinoihin. Jos osakemarkkinat putoavat, on todennäköistä, että BTC seuraa esimerkkiä.

”S&P: n, osakemarkkinoiden ja Bitcoinin välisestä korrelaatiosta johtuen on hyvin mahdollista, että kun osakemarkkinat alkavat korjata, palata takaisin, se saattaa vaikuttaa myös Bitcoiniin. Olemme aiemmin nähneet kuinka Bitcoin ja osakemarkkinat liikkuvat usein samanaikaisesti, korrelaationa…

Kun S&P: llä on suuri retracement, kun sillä on merkittävä vetäytyminen tai korjaus, mielestäni voisimme nähdä samanlaisen korjauksen, merkittävän, syvän korjauksen myös Bitcoinin hinnassa. ”