Bitcoin en Ethereum to Debut bij de $4.5 Triljoen Family Offices Gathering

Sjeiks, sultans, prinsen en prinsessen zullen eind deze maand in Monaco bijeenkomen in een exclusieve bijeenkomst waar ze de investeringsstrategieën zullen bespreken.

En dit jaar zullen ze het veel hebben over bitcoin en ethereum, maar ook over blockchain en digitale activa in het algemeen.

Eric Demuth van Bitpanda zal daar aanwezig zijn. Bitpanda is een soort van Europese Muntenbasis voor het kopen en verkopen van Bitcoin Evolution en crypto.

Fiorenzo Manganiello, hoogleraar blokketentechnologie aan de Geneva Business School zal ook aanwezig zijn. Net als Monty Metzger van de Liechtensteinse Cryptoassets Exchange en vele anderen.

Ze zullen spreken over zaken als „Real Revenues and Profits with the Blockchain: How to invest in companies making money now, explained by a Co-Inventor of the Blockchain„.

Er zal ook een Digital Assets & Security Token Offerings (STO’s) sessie zijn, evenals „Blockchain & Business – Delivering Real World Benefits,“ en „Growth Capital in Digital Tech – Looking beyond the Technology„.

Dit zijn slechts enkele van de sessies waarin 600 familiekantoren worden verwacht tussen 28 en 30 juli in het Fairmont Monte Carlo Hotel.

Dit is de „meest exclusieve en invloedrijke bijeenkomst van de familie rijkdom ooit gehouden,“ de organisatoren beweren en het is de grootste in zijn soort ze zeggen.

Een ander belangrijk gebied dat zij bekijken is kunstmatige intelligentie die een enigszins dubbelzinnige term is die dingen zoals datamining evenals randinformatica omvat.

Deze kunnen soms worden gecombineerd met blockchain technologie zoals een recent document laat zien, waardoor deze twee hete investeringsgebieden potentieel complementair zijn.